Brug kviksøgning

Tekst-kolonnen i Sigma har et indbygget søgefelt – det samme gælder Nummer-kolonnen. Det betyder at du kan søge efter indhold til din kalkulation, i biblioteker, uden at du behøver åbne bibliotekerne. Kviksøgning, altså når du bruger et af felterne i Tekst-kolonnen, søger direkte i bibliotekerne, efter den tekst du indtaster. Det er en meget hurtig og nem måde at hente fra dine biblioteker. Om et bibliotek er tilgængeligt for kviksøgning eller ikke – det er noget du kan opsætte individuelt for hvert af dine biblioteker.

1. Klik på den overskrift i Beregningstræet, som du vil tilknytte ressourcer til.

2. Klik på fanen Indhold for at fokusere på den side.

3. Klik på et felt i Tekst-kolonnen og indtast

BEMÆRK: Så snart du taster i et felt i Tekst-kolonnen, åbnes en liste – kaldet Kviklisten – der viser de komponenter, som kviksøgningen finder i de tilgængelige biblioteker.

TIP: Du kan nøjes med at taste nogle få bogstaver, f.eks. tø hvis du søger tømrer. Du kan kombinere flere bogstaver og/eller tal, f.eks. bøj 45 110 hvis du søger en bøjning 40 grader Ø 110 mm. Jo mere du indtaster i Tekst-feltet, des færre resultater viser Kviklisten.

4. Dobbeltklik på den ønskede komponent, i Kviklisten, for at vælge og indsætte komponenten i din kalkulation.

TIP: I stedet for at dobbeltklikke i Kviklisten kan du bruge pil ned- og pil op-tasten indtil du har markeret den ønskede komponent, og så trykke på ENTER tasten.